kikeboologosweb-08WERKEN BIJ

Bij Kikeboo hebben we niet alleen oog voor kinderen, maar juist ook voor onze medewerkers. Door de kleinschaligheid hebben we een hecht team waarin iedereen elkaar goed kent. We staan voor elkaar klaar, denken met elkaar mee en leren van elkaar. Ieder heeft bij ons zijn eigen kwaliteiten en hierdoor zijn eigen toegevoegde waarde binnen het team. Eline en Sanne zijn altijd in de buurt om te overleggen, waardoor er een korte lijn is tussen management en de werkvloer.  Juist in een klein team is het belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit, en met plezier naar zijn werk gaat. Deze positieve sfeer onderling zorgt ervoor dat de kinderen zich prettig voelen en zich nog beter kunnen ontwikkelen.

Naast kinderopvang bieden we bij Kikeboo ook opvoedondersteuning aan ouders. Dat betekent dat we goed kijken naar de ontwikkeling van kinderen, ze observeren, adviesgesprekken hebben met ouders en waar nodig een vraagbaak voor ouders zijn. We besteden daarom veel aandacht aan de begeleiding van medewerkers hierin en vinden het een toegevoegde waarde als medewerkers dit aspect van hun werk leuk en interessant vinden.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Kikeboo? Mail of bel ons, we vertellen je graag meer:
kinderdagverblijf@kikeboo.nl
030-268 41 73

Lees hier de ervaringen van onze medewerkers

Chantal

“Ik vind het fijnst aan werken bij Kikeboo dat het zo kleinschalig is. Ik ken alle kinderen en hun ouders wat zorgt voor een warme en prettige sfeer. Ook als ouder laat ik mijn dochter hier altijd met een gerust hart achter, omdat ik weet dat er met liefde voor haar gezorgd wordt.”

Melanie

“Bij ons is het als een warm thuis, goede sfeer, een hecht team en hele gezellige teamuitjes!”

Sari

“10 jaar geleden, vanaf de eerste dag dat Kikeboo haar deuren opende, ben ik er begonnen met werken. En nog steeds geniet ik elke dag van de warme huiselijke sfeer die er bij ons is. Ook geniet ik van alle bijzondere en leuke (leer) momenten met de kinderen en hun ouders. Trots ben ik ook op ons hecht team, er zijn al velen vriendschappen tussen collega’s in de afgelopen jaren ontstaan… Samengevat, Kikeboo is nog steeds the place to be!”

Astrid

“Kikeboo is een gezellig klein kinderdagverblijf met vaste gezichten op elke groep. Een groot pluspunt vind ik de horizontale groepen zodat we heel gericht activiteiten aan de kinderen kunnen aanbieden.”

Yvonne

“Bij Kikeboo staan collega’s voor elkaar klaar en denkt iedereen met elkaar mee. Bovendien is het ontzettend gezellig.”

Sanne

“Ik kreeg op Kikeboo de ruimte om mijn eigen peutergroep op te zetten. Mijn eigen creativiteit en ideeën kon ik de vrije loop laten waardoor ik mezelf zo kon ontwikkelen zoals ik dat voor me zag. 

Door de warme begeleiding en betrokken houding van mijn leidinggevende ben ik geworden wie ik nu ben: een lieve zorgzame, enthousiaste, ontwikkelingsgerichte en tikkeltje gekke leidster van een peutergroep. Waar ik inmiddels 10 jaar werk met heel erg veel plezier en nog geen dag spijt heb van de keuze die ik jaren geleden heb durven maken.”

Saliha

“De kleinschaligheid zorgt ervoor dat je de kindjes en de ouders goed leert kennen en een band met ze kan opbouwen.”

Denise

“Kikeboo is een leuk kinderdagverblijf met fijne collega’s, waar een ieders inzet erg wordt gewaardeerd!”

Loyce

“Door de kleinschaligheid voelt het heel erg fijn en vertrouwd.”