Vind je het fijn om zelf je werkdagen in te plannen en op de verschillende groepen in te springen wanneer dit nodig is, dan zijn we op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en betrokken flex medewerker die ons team wil komen versterkenJe bent werkzaam op zowel de baby als peutergroep. Naast het verzorgen van de kindjes ben je gedurende dag ook bezig met de ontwikkeling van de kinderen. Je biedt activiteiten aan gericht op de leeftijd of het ontwikkeling niveau van de kinderen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle kindjes een fijne dag hebben en tevreden naar huis gaan.

Kinderdagverblijf Kikeboo is opgericht met het idee om een fijne en vertrouwde omgeving te bieden voor kinderen, maar ook voor ouders en medewerkers. De persoonlijke sfeer en de aandacht voor de kinderen en hun ontwikkeling staan nu, 13 jaar na de start, nog steeds centraal. Ons kinderdagverblijf bevindt zich op nog geen 10 minuten lopen van het centraal station van Utrecht en bestaat uit vier horizontale groepen met vaste toegewijde medewerkers. Door de kleinschaligheid is de sfeer persoonlijk en warm. Ons team kenmerkt zich door hun enthousiasme en de onderling goede samenwerking.

Wij zijn op zoek naar iemand die…
…..op zoek is naar een fijne werkplek;
…..het leuk vindt om met verschillende leeftijdsgroepen te werken;
…..met enthousiasme en passie voor de kinderen zorgt,
…..de ontwikkeling van de kinderen interessant vindt om te volgen, ze hierin wil stimuleren en  gesprekken met ouders hierover kan voeren,
…..de korte lijnen met leidinggevenden fijn vindt, maar daarbij ook zelfstandig kan/wil werken,
…..In een hecht en betrokken team wil werken!

Wij bieden jou
– Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en een vaste groep
– Een uitdagende baan met veel ruimte voor jouw kwaliteiten en ideeën
– Ontzettend fijne en betrokken collega’s
– Mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen door studiedagen, workshops en/of cursussen
– Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
– Reiskosten vergoeding

Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met Eline of Sanne via kinderdagverblijf@kikeboo.nl of via: 030-2684173 en dan maken we een afspraak om kennis te maken met elkaar.