Wij zijn per januari 2022 op zoek naar een enthousiaste, leergierige en betrokken pedagogisch medewerker voor 4 dagen op een van onze babygroepen.
De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Je bent werkzaam op een van onze babygroepen, waar per dag maximaal 9 kindjes worden opgevangen in de leeftijd van 2 tot 21/22 maanden. Per dag werken er 3 medewerkers en het team van deze babygroep bestaat in totaal uit 5 medewerkers. Naast het verzorgen van de kindjes ben je gedurende dag ook bezig met de ontwikkeling van de kinderen. Je biedt activiteiten aan gericht op de leeftijd of het ontwikkeling niveau van de kinderen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle kindjes een fijne dag hebben en tevreden naar huis gaan.

Ons kinderdagverblijf bevindt zich op nog geen 10 minuten lopen van het centraal station van Utrecht en bestaat uit vier horizontale groepen met vaste toegewijde medewerkers. Kinderdagverblijf Kikeboobiedt kinderen, ouders en medewerkers een fijne en vertrouwde omgeving. De persoonlijke sfeer en de aandacht voor de kinderen en hun ontwikkeling staan steeds centraal. Ieder kind en medewerker mag zich zelf zijn. oor de kleinschaligheid is de sfeer persoonlijk en warm. Ons team kenmerkt zich door hun enthousiasme en de onderling goede samenwerking.

Wij zijn op zoek naar iemand die…
…..op zoek is naar een fijne werkplek;
…..het leuk vindt om met de allerkleinste te werken;
…..met enthousiasme en passie voor de kinderen zorgt,
…..de ontwikkeling van de kinderen interessant vindt om te volgen, ze hierin wil stimuleren en  gesprekken met ouders hierover kan voeren,
…..de korte lijnen met leidinggevenden fijn vindt, maar daarbij ook zelfstandig kan/wil werken,
…..zich wil blijven ontwikkelen;
…..In een hecht en betrokken team wil werken!

Wij bieden jou
– Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
– Een uitdagende baan met veel ruimte voor jouw kwaliteiten en ideeën
– Ontzettend fijne en betrokken collega’s
– Mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen door studiedagen, workshops en/of cursussen
– Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
– Reiskostenvergoeding

Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met Eline of Sanne via kinderdagverblijf@kikeboo.nl of via: 030-2684173 en dan maken we een afspraak om kennis te maken met elkaar.