kikeboologosweb-08ONS TEAM

Het team van Kikeboo bestaat uit betrokken deskundige pedagogisch medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de visie dagelijks in de praktijk wordt gebracht.

Ons vaste team bestaat uit 18 medewerkers, twee leidinggevenden en de eigenaresse. Elke groep heeft drie tot vier vaste gezichten. Daarnaast hebben we 3 tot 4 flex medewerkers. Zij zijn wekelijks 1,2 of 3 dagen aanwezig op de locatie en werken op de groep bij vakantie of ziekte. Dit zorgt voor rust en stabiliteit op de groep, zowel voor de kindjes als voor de ouders. Maar ook voor de medewerkers zelf is het natuurlijk fijn om met vaste collega’s te werken en de zorg voor de kinderen te delen.

We besteden veel aandacht aan de selectieprocedure van de medewerkers. Alleen de beste pedagogisch medewerkers vinden wij goed genoeg. Iedereen heeft een volgens de CAO geschikte opleiding afgerond, maar minstens zo belangrijk vinden wij hun passie voor kinderen en de liefde voor dit werk. Wij zijn heel trots op ons enthousiaste en professionele team. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten en speerpunten. Hieronder zullen zij zich aan jullie voorstellen.