Wij zijn per augustus 2019 op zoek naar een betrokken, leergierige en enthousiaste pedagogisch medewerker voor onze babygroep voor vier dagen per week (35 uur).

Wij zoeken een pedagogisch medewerker die:
– Met enthousiasme en passie voor de kinderen zorgt.
– De ontwikkeling van kinderen interessant vindt om te volgen, ze hierin wil stimuleren en  gesprekken met ouders hierover kan voeren.
– Affiniteit heeft met deze doelgroep en het liefst ervaring op een babygroep.
– Korte lijnen met leidinggevenden fijn vindt, maar daarbij ook zelfstandig kan werken.
– In een hecht en betrokken team wil werken.
– Een relevante beroepsopleiding heeft (PW-3/PW-4/ SPH/PABO of HBO pedagogiek)

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Kinderdagverblijf Kikeboo is opgericht met het idee om een fijne en vertrouwde omgeving te bieden voor kinderen, maar ook voor ouders en medewerkers. De persoonlijke sfeer en de aandacht voor de kinderen en hun ontwikkeling staan nu, 10 jaar na de start, nog steeds centraal.

Ons kinderdagverblijf bevindt zich op nog geen 10 minuten lopen van het centraal station van Utrecht en bestaat uit vier horizontale groepen met vaste toegewijde medewerkers. Door de kleinschaligheid is de sfeer persoonlijk en warm. Ons team kenmerkt zich door hun enthousiasme en de onderling goede samenwerking. Het kinderdagverblijf is met zorg ingericht en de babygroepen hebben hun eigen buitenruimte met kunstgras en de peutergroepen hebben een buitenspeelplaats mét een aangrenzende buurttuin. Er wordt onder andere aandacht besteeds aan de creativiteit, muzikaliteit, motorische ontwikkeling, babygebaren, 3+ activiteiten, fantasie en de natuur.

Wij bieden 
– Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
– Een uitdagende baan met veel ruimte voor jouw kwaliteiten en ideeën
– Ontzettend fijne collega’s
– Studiedagen, workshops en/of cursussen
– Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO

Als je geïnteresseerd bent om bij ons leuke kinderdagverblijf aan de slag te gaan, stuur dan je motivatiebrief en CV naar kinderdagverblijf@kikeboo.nl t.a.v. Eline Grooten en/of Anjuli Stellwag